Készítmények

 

Vissza a csomaghoz

 

RhodiolinA Rhodiolin hatóanyaga a rhodiola rosea nevű gyógynövény. A rhodiola egy különleges adaptogén gyógynövény, melyet egyedülálló hatása messze a többi adaptogén fölé helyez. Fő hatása az, hogy megnöveli a stressztűrő képességünket, és ezáltal fogyasztója másképpen értékeli az élethelyzetét. Mivel elkerülni a problémáinkat úgysem tudjuk, nagyon fontos, hogy megküzdő képességünket erősítsük. Ebben jelent egyedülálló segítséget ez a növény. Jelenleg nem ismerünk másik olyan gyógynövényt, amely ezen a téren olyan hatékony lenne, mint a rhodiola rosea. Noha elsősorban közérzetjavító és a központi idegrendszerre gyakorolt pozitív hatásáról ismert, a kutatások kimutatták, hogy általános roboráló hatással van a szervezetre: immunerősítő, szívet védő, keringésjavító, daganatellenes, a stressztől meggyötört idegrendszert harmonizálja, friss energiával tölti fel. Akármekkora mennyiségben szabadon fogyasztható, akár más étrend-kiegészítőkkel vagy gyógyszerekkel együtt is. Fogyasztása teljesen kockázatmentes, nem lehet túladagolni, nem okoz függőséget, nincsenek káros mellékhatásai. Gyermekek is fogyaszthatják.

 

Stress Management

A Stress Management egy komplex B-vitamin készítmény, amely azonban más, a stresszoldásban hatékony anyagokat is tartalmaz, mint például C-vitamint és magnéziumot. Kifejezetten azzal a céllal fejlesztették ki, hogy segítse azokat, akik mindennapjaik során fokozott stresszhatásoknak, szellemi vagy testi igénybevételnek vannak kitéve. A tabletta rendszeres szedésével természetes módon emelheted meg stressztűrő képességedet, és ezáltal könnyebben úrrá lehetsz az életedben adódó nehéz helyzeteken.

 

MagneZi B6

A MagneZi B6 olyan személyek számára kialakított készítmény, akik felfokozott életmódot folytatnak, sok stresszel, illetve jelentős szellemi és/vagy fizikai igénybevétellel. A készítmény hatóanyagai támogatják az ideg- és izomrendszer megfelelő működését, valamint szükségesek az anyagcseréhez és az energiatermelő folyamatokhoz. Az eredmény: egészség, lendület és szédületes munkabírás. A MegneZi B6 bármilyen tartósan fennálló, feszültséggel teli élethelyzetben hasznos segítség lehet, mert növeli a stresszel szembeni megküzdőképességünket, javítja mentális és fizikai kapacitásunkat, kiegyensúlyozza lelkiállapotunkat.

Vissza a csomaghoz


Powered by WordPress, Szolgáltató: Domain regisztráció. and HQ Premium Themes.